Open mobile menu

Katsastus

Katsastus on maksuton Leasing-Center leasingautoihin. Autoilijana sinun tulee kuitenkin huolehtia siitä, että auto on katsastettu ajallaan.

Katsastus on Leasing-Center -auton käyttäjälle maksuton. Asioimalla Plus Katsastus asemilla lasku ohjautuu suoraan Leasing-Centerille.

Auton ensimmäinen vuosikatsastus on tehtävä 3 vuoden kuluttua ensirekisteröinnistä, tämän jälkeen vuosikatsastus on tehtävä joka toinen vuosi. 

20.5.2018 jälkeen rekisteröity auto on katsastettava ensimmäisen kerran nelivuotiaana. Tämän jälkeen auto on katsastettava joka toinen vuosi. 

Auton seuraava katsastuspäivä määräytyy edellisen katsastuksen mukaan, eikä enää käyttöönottopäivän mukaan. Voit tarkastaa oman autosi seuraavan katsastusajankohdan Trafilta.

Vastuu työsuhdeauton katsastamisesta on auton käyttäjällä. Varaa aika katsastukseen Plus Katsastuksen palvelusta. Mikäli ajoneuvo palautuu katsastamattomuuden vuoksi ajokiellossa, Leasing-Centerin on oikeus veloittaa tekemästään katsastuksesta erillinen palvelumaksu. Mikäli auton katsastus suoritetaan huollon tai korjauksen yhteydessä, vastaa vuokralleottaja katsastuskäytöstä aiheutuvista kustannuksista, poislukien katsastusmaksu.