Open mobile menu

HUOLTOLEASING

Huoltoleasing on edullinen ja huoleton tapa hankkia ajoneuvot yritykseesi. Sinun ei tarvitse sitoa aikaasi eikä pääomaasi auton hankkimiseen. Kartoitamme tarpeesi ja autamme auton valinnassa yhdessä jälleenmyyjän kanssa. Me huolehdimme normaaleista huolto- ja korjauskuluista sekä kannamme jälleenmyyntiriskin.

HYÖTYAJONEUVOT | HENKILÖAUTOT

FIKSULEASING

Tiesitkö, että voit hankkia myös käytetyn leasing auton? Fiksuleasing on kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tarvitset pakettiauton vain kesäkaudeksi. Kartoitamme tarpeesi ja etsimme sinulle sopivimman ratkaisun.

HYÖTYAJONEUVOT

MINILEASING

Minileasing on kätevä vaihtoehto auton vuokraamiselle 3-12 kuukaudeksi. Tarvittaessa sisällytämme vuokraan myös verot ja vakuutuksen. Jos tarvitset auton esimerkiksi vain tiettyä projektia varten, silloin tämä on oikea vaihtoehto.

HYÖTYAJONEUVOT | HENKILÖAUTOT

Yritysautoilun monipuolinen kumppani

Olemme kehittäneet leasing -tuotteemme vastamaan kaikenkokoisten yritysten tarpeita. Palvelumme tuovat tehokkuutta ja kustannushyötyjä niin yhden kuin kymmenien autojen kannan omaaville yrityksille

Palveluvalikoimastamme löydät vaihtehdot muun muassa yritysautoilun rahoitukseen, autoleasingiin, tukipalveluihin ja hallinnointiin.

Yritysleasing -tuotteista räätälöimme aina teille sopivan ratkaisun – oli kyseessä sitten huoltoleasing, lyhytaikainen

Leasing-Center MIKSI?

Tarjoamme palveluitamme pienille ja isoille yrityksille sekä julkisen sektorin organisaatioille. Hyvä ja osaava palvelu sekä edullisuus ovat kilpailuvalttejamme. Matala organisaatio ja keskittyminen ydinpalveluun takaavat kustannustehokkuuden myös asiakkaalle.

Leasing-Center logo

Miksi leasing?

Vakuutukset

Autovakuutus relax

Hyötyajoneuvo VW

Julkinen sektori

Leasing-Center huoltoleasing palvelut sopivat erinomaisesti kunta- ja kaupunkisektorille.

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu ohjaa toimintaamme ja etsimme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia innovatiivisia ratkaisuja kustannustehokkaaseen liikkumiseen.

Muuta aiheeseen liittyvää