Open mobile menu
Jumper Shipyard hyötyajoneuvo

Laadukkaat hyötyajoneuvot motivoivat tekemiseen

Löydämme yrityksellesi taloudellisesti ja kokonaiskustannuksellisesti edullisimmat hyötyajoneuvot.

Yritysleasingin kustannukset pysyvät edullisina myös markkinoiden muutoksessa

Meillä Leasing-Centerillä ajoneuvokannan hallinnoinnin ammattilaiset seuraavat jatkuvasti alan trendejä sekä erilaisten hintojen kehittymistä. Hoidamme puolestasi:

Saat yrityksellesi räätälöidyt ajoneuvoratkaisut joustavalla palvelupaketilla

Asiakaskohtainen räätelöinti yritysautoilun ratkaisu on meille tärkeää. Palvelumallimme ovat joustavia ja löydämme yrityksellesi sopivat ratkaisut. Vaihtorosessia voit helpottaa ajoneuvokannan myynnillä ja takaisinvuokrauksella tai käyttämällä realisointipalveluamme. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Palveluvalikoimamme avulla huolehdimme puolestasi muun muassa: 

Varustelua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Pakettiautojen varustelu vaatii ymmärryksen liiketoiminnastasi ja ammattimaista otetta. Tarpeet voivat olla yrityksessäsi hyvin erilaisia. Pakettiautoihin voidaan asentaa kiinteitä varoitusvaloja, inverttereitä, lisälämmittimiä, hyllyjärjestelmiä, nostimia, vinssejä tai vaikka lisätyövaloja. Hallitsemme ja osaamme vastata näihin tarpeisiin.

Kustannukset voivat olla jopa kolmanneksen ajoneuvon hinnasta. Useita pakettiautoja hankkivaa pk-yrittäjää helpottaa se, että huoltoleasing-pakettiautoissa myös varusteista maksetaan osana leasing-vuokraa, tasaisesti koko leasing-sopimuksen ajan.

Yritykselläsi mahdollisesti jo käytössä olevia pakettiautojen varusteita voidaan hyödyntää uuden auton tilauksessa. Selvää säästöä.

Pakettiauto teippaukset

Näyttävästi teipattu pakettiauto voi olla yrityksesi tärkein käyntikortti. Ajoneuvon teippaukset voidaan sisällyttää leasingvuokraan. Teippauksilla erotut eduksesi.

Hyötyajoneuvoihin sovellettavat leasing tyypit

HUOLTOLEASING

Huoltoleasing on edullinen ja huoleton tapa hankkia ajoneuvot yritykseesi. Sinun ei tarvitse sitoa aikaasi eikä pääomaasi auton hankkimiseen. Kartoitamme tarpeesi ja autamme auton valinnassa yhdessä jälleenmyyjän kanssa. Me huolehdimme normaaleista huolto- ja korjauskuluista sekä kannamme jälleenmyyntiriskin.

FIKSULEASING

Tiesitkö, että voit hankkia myös käytetyn leasing auton? Fiksuleasing on kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tarvitset pakettiauton vain kesäkaudeksi. Kartoitamme tarpeesi ja etsimme sinulle sopivimman ratkaisun.

MINILEASING

Minileasing on kätevä vaihtoehto auton vuokraamiselle 3-12 kuukaudeksi. Tarvittaessa sisällytämme vuokraan myös verot ja vakuutuksen. Jos tarvitset auton esimerkiksi vain tiettyä projektia varten, silloin tämä on oikea vaihtoehto.

Lue lisää leasing pakettien sisällöistä

Linkkejä autovalmistajien hyötyajoneuvo sivuille

Citroën Katso lisää maahantuojan sivuilta

Toyota Katso lisää maahantuojan sivuilta

Peugeot Katso lisää maahantuojan sivuilta

Mercedes-Benz Katso lisää maahantuojan sivuilta

Volkswagen Katso lisää maahantuojan sivuilta

Ford Katso lisää maahantuojan sivuilta

Nopeasti toimitukseen

Ajankohtaisia artikkeleita