Open mobile menu

Vahingot ja vakuutukset

Vahingon sattuessa täytyy huomioida monta asiaa. Leasing-Centerin asiakkaana et kuitenkaan joudu selviämään niistä yksin, vaan me autamme sinua.

Keskeytyikö matkasi äkillisesti? Ota yhteyttä

Liikennevahinko

Mikäli liikennevahinkoon on osallisena toinen osapuoli kutsu paikalle poliisi. Liikennevahingon syyllinen osapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä.

Ilkivalta

Jos autoon on kohdistunut ilkivaltaa tai siihen on murtauduttu, sinun täytyy vahinkoilmoituksen lisäksi tehdä rikosilmoitus poliisille.

Tuulilasi vahinko

Kaikki auton tuulilasiin tulleet vauriot tulee korjauttaa pikaisesti turvallisuussyistä.

Kiveniskemät

Tuulilasissa olevat kiveniskemät tulisi korjauttaa mahdollisimman pikaisesti. Voit varata korjausajan esimerkiksi lähimmästä KORJAAMOSTA?!?! Tuulilasin paikkakorjaus on asiakkaalle veloitukseton, jos autolla on Leasing-Center vakuutus.

Halkeamat

Mikäli tuulilasissa on halkeama, tulee korjaamolta varata tuulilasin vaihtoaika. Voit varata korjausajan esimerkiksi lähimmästä KORJAAMOSTA?!?!?. Tuulilasin vaihdoissa asiakkaalta veloitetaan omavastuun osuus vakuutuskohtaisesti. 

Vahinkoilmoituksen tekeminen

Tuulilasin halkeamasta tulee täyttää vahinkoilmoitus. Voit täyttää vahinkoilmoituksen sähköisesti tästä LINKKI!?!?!?, jolloin se lähetetään suoraan oikeaan vakuutusyhtiöön. Lisätietoja vahinkoilmoituksesta voi tiedustella SÄHKÖPOSTIOSOITE?!?!?.

Mikäli autosi on vakuutettu Leasing-Center Täysvakuutuksella ja se korjataan Leasing-Center:n yhteistyökumppania käyttämällä, sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta tuulilasivahingoista. Muussa tapauksessa vahinkoilmoituksen voi tehdä myös puhelimitse vakuutusyhtiö NIMI?!?!?!? asiakaspalveluun ma-pe klo 8.30 – 17.00 puhelinnumeroon 09 123 1234. Huomioithan, että vahinkoilmoituksen voi tehdä puhelimessa vain lasivahingoista. Tehtyäsi vahinkoilmoituksen korjaamo laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä.

Sijaisauto vauriokorjauksen ajaksi

Jos autosi joudutaan korjaamaan liikenteessä tapahtuneen vahingon vuoksi ja vahingonaiheuttaja on toinen kuljettaja, voidaan sijaisauto korvata vastapuolen vakuutuksesta. Tällöin täytyy todistaa, että tarvitset autoa työkäyttöön oman autosi vauriokorjausten ajaksi. Tätä varten tulee täyttää käyttötarveselvitys sähköisesti tästä linkistä. Käyttötarveselvitys toimitetaan vastapuolen vakuutusyhtiöön.

Noutopalvelu

Noutopalvelun avulla hoidat työsuhdeauton vauriokorjaukset kätevästi työpaikalta käsin. Vauriokorjauspalvelu noutaa, korjaa ja palauttaa auton työpaikallesi.